Известие

Collapse
No announcement yet.

Вода за чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вода за чистачките

Колеги, очевидно имам проблем с водата за чистачките.Когато се опитам да си почистя предното стъкло, помпичкате не се включва, в тази връзка някви идеи относно отстраняване на проблема?
    Alfa 156, 1.9 JTD
    Alfa 166, 2.4 JTD

колега кажи по подробно за проблема чува ли се че нещо работи или не. Нова ли е колата или?
    EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално мислех, че резервоарът е пробит, тъй като водата, която наливах изтичаше.След като свалих казанчето се оказа, че просто ми липсва маркучът, който отвежда водата, сложих нов и когато пробвах дали работи, се оказа, че неработи.И тъй като не се чува никакъв шум от помпата предполагам, че проблемът е в нея(не че може да е другаде де) и по точно в захранването.
      Иначе колата е 09.2000г.
      Alfa 156, 1.9 JTD
      Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

виж първо бушона
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз имах следния проблем мойта също не пръскаше сипвам вода сипвам ама нищо не течеше нищо пълна мистерия накрая реших да разглобя пръскалките и какво се оказа едната вързана а другата не разглобих панела отпред кадето са чистачките извадих маркуча свързах го с пръскалката и проблема беше решен.
          Ако искаш погледниги работата е за 2 минути просто виж дали маркуча е свързан.
          Успех
          EX 156 1.6 TS

Comment

Колеги, благодаря за съветите.
            Някой може ли да ми каже къде точно е помпата и какъв е пътят на водата от резервоара до пръскачките, т.е. как точно работи цялата система?
            Alfa 156, 1.9 JTD
            Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Помпата е на самото казанче,но наи-вероятно маркучето към пръскалките (има една Т образна връска) се е откачило,и водата изтичана доло.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Tks, Vovata, маркучът е ок, но на резервоарчето няма нищо, което без съмнение означава, че ще трябва да си купувам помпичка
                Какво да се прави, явно човек на никой (майстор) не тряба да има доверие
                Благодаря за вниманието!
                Alfa 156, 1.9 JTD
                Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Working...
                X