Колеги, очевидно имам проблем с водата за чистачките.Когато се опитам да си почистя предното стъкло, помпичкате не се включва, в тази връзка някви идеи относно отстраняване на проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вода за чистачките
Collapse
X
-
Първоначално мислех, че резервоарът е пробит, тъй като водата, която наливах изтичаше.След като свалих казанчето се оказа, че просто ми липсва маркучът, който отвежда водата, сложих нов и когато пробвах дали работи, се оказа, че неработи.И тъй като не се чува никакъв шум от помпата предполагам, че проблемът е в нея(не че може да е другаде де) и по точно в захранването.
Иначе колата е 09.2000г.Alfa 156, 1.9 JTD
Alfa 166, 2.4 JTD
Comment
-
Аз имах следния проблем мойта също не пръскаше сипвам вода сипвам ама нищо не течеше нищо пълна мистерия накрая реших да разглобя пръскалките и какво се оказа едната вързана а другата не разглобих панела отпред кадето са чистачките извадих маркуча свързах го с пръскалката и проблема беше решен.
Ако искаш погледниги работата е за 2 минути просто виж дали маркуча е свързан.
УспехEX 156 1.6 TS
Comment
-
Помпата е на самото казанче,но наи-вероятно маркучето към пръскалките (има една Т образна връска) се е откачило,и водата изтичана доло.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment